top of page
Kroa_Skimore.jpg

Arontunet

Etter noen timer i ute er det godt å sette seg ned med noe godt og drikke eller spise.

Aron Tunet Lodge ligger idyllisk til nederst i bakken. Her serveres både varme og kalde retter i skisenterets åpningstider. Aron Tunet Lodge har dessuten alle rettigheter!

Vi serverer noe for enhver smak, om du vil nyte en full middag eller bare ta med deg noe på farten. På menyen finner du blant annet dagens middag, varme supper, snacks, ferdig påsmurt, bakst, kioskvarer, kaffe og mineralvann. Sitt inne eller ute på vår solrike terrasse og nyt sola og utsikten inn i skisenteret!

Kjøkkenet tilbyr også catering av mat til alle formål som lages på vårt storkjøkken. Planer om å arrangere selskap eller kick off med kollegaer? Aron Tunet Lodge leies ut til private arrangementer.  Lokalet er velegnet for selskaper, samlinger og andre begivenheter for opptil 200 personer.

NYHETER

Klatrepark_Skimore_33.jpg

SKIMORE APPEN

Home screen_Skimore.png

EN APP -

MANGE BRUKERE!

I Skimore-appen vil du oppdage en rekke nyttige funksjoner. Og som en av de få anleggene i verden, gir vi deg nå muligheten til å bruke telefonen som heiskort! Med appen kan du enkelt administrere medlemskap, kjøpe gjestepass, eller til og med booke tid i våre klatreparker og kjelkeutleie – alt på en praktisk og enkel måte.

google play.png
bottom of page