top of page
Vinter_Skimore_28.jpg

Lek, læring og mestring!

Skiskolen i Skimore Drammen har lært utallige barn og voksne å meste på ski og snowboard gjennom årene. Ønsker du privattimer for å utvikle ferdighetene dine ytterligere uansett nivå så er det bare å ta kontakt og vi hjelper deg med å få det enda morsommere og tryggere på ski eller snowboard. 

PÅMELDING

Samarbeidende skiskoler:
Skimore Drammen, Skimore Kongsberg og Skimore Oslo samarbeider om skiskole. Skimore Kongsberg er særdeles godt egnet for nybegynnere. Grunnen til dette er at Skimore Kongsberg har et eget område, med egen bakke som er egnet for nybegynnere. Området har egen heis og rullende fortau. Dvs. et komplett område for undervisning av nybegynnere.
Dersom dere er nybegynner anbefaler vi sterkt skiskolen i Skimore Kongsberg. 
Etter en dobbel time i Skimore Kongsberg vil dere få en langt bedre opplevelse av en skiinstruktør timer i Drammen.

Skimore Kongsberg >>

Du kan også gjennom Skimore Oslo delta på Masters-trening for gamle skihelter som vil kjøre porter igjen. Treningen foregår i Oslo og Kongsberg.  Plutselig konkurrerer du med en gammel kompis eller kanskje med en av de «pensjonerte» alpinstjernene våre.

Masters Trening >>

Læring:
Utover ren skiferdighet er det masse annet du vil lære. Du lærer blant annet hvor du bør stoppe i bakken og ta hensyn til andre, kryssende løyper etc. Dette er særdeles viktig for å redusere sjansen for å havne i en ulykke.

For at eleven i skiskolen skal få en best mulig opplevelse og læring er det i Drammen er det privattimer i Drammen (ikke gruppe undervisning).  


For ledige timer se link til påmelding. Dersom du ikke har heiskort, byr vi på heiskortet til undervisningen. Du kan også bruke heiskortet resten av undervisnings dagen.

Det er elektronisk påmelding og påmeldingen er bindende. Påmeldingen viser ledige timer.
Du vil finne masse god informasjon om skiskolen slik at de som skal på skiskole er best mulig forberedt og får optimalt læringsutbytte.


PÅMELDING


Ski og snowboard instruktører:
Grunnlaget for god læring er dyktige ski og snowboard instruktører.  Drammen skisenter er heldige og har særdeles dyktige og erfarne skiinstruktører på alle internasjonale nivåer (fra trinn 1 til og med trinn 4).  Det betyr at du kan få den beste instruksjon fra nybegynner til deg som kjører virkelig godt på ski.
På Snowboard er vi like godt stilt, med snowboard instruktører som brenner for å lære bort, har lang og stor erfaring fra nybegynnere til ekspert.  Bl.a har Jørgen hvert trener for Snowboard landslaget for Para utøvere og har tidligere vært i verdenstoppen som Snowboard kjører.

 

Priser:

For at eleven i skiskolen skal få en best mulig opplevelse og læring er det i Drammen er det privattimer i Drammen (ikke gruppe undervisning).  


Privattime (45min) 890,-

Privattime dobbel (90min) 1.250,-


For alle på snowboard er det kun 1 elev pr. instruktør.  

På alpint er det kun 1 elev pr. instruktør for alle nybegynnere og for alle under 8 år.  

Er dere øvet, på ski og over 8 år kan dere være flere elever pr. instruktør.  Det koster ekstra kr. 390,- for 45 minutter og kr, 490,- for 90 minutter i tillegg til prisen for første elev.

 


Tips for Barn i skiskolen:
Det kan være fint og hyggelig å prate med barnet om skiskolen noen dager før barnet skal på skiskolen. Er det noe spesielt barnet ønsker å lære? Er det noe spesielt som skiinstruktørene bør hvite om barnet?

Alt tar mye lengere tid enn de fleste tror. Barn er vare for stress. Derfor er det lurt å ha ekstra god tid når dere skal på skiskole. Tid til en god frokost. Tid til å kle på seg og transportere seg i et rolig tempo. God tid til å leie ski (det kan være stor kø). Tid til å orientere seg i skianlegget, tid til å gå på toalettet etc. En rolig start, gjør det enda mer sannsynlig at ditt barn vil trives i skiskolen☺

Utsagnet det fins ikke dårlig vær, men bare dårlig klær gjelder i høyeste grad for barn i skiskolen. Skiskolen gjennomføres så sant bakker og heiser er åpne. Vi er heldige hvor heisene og bakkene i våre skianlegg er i relativt skjermede områder. Det skal derfor ekstra mye til for at været stopper oss fra å være ute. Tvert imot er det fint for barnet å lære at det går fint an å være ute, selv om det er kaldt, blåser eller det kommer nedbør.
Dersom du har spørsmål, informasjon eller om dere vil leie utstyr tar vi gjerne dette ved første møte, så møt i god tid før timen.
For at barnet ikke skal ha delt oppmerksomhet anbefaler vi i de fleste tilfeller at foresatt ikke er nært tilstede under kurset.

Oppmøte:
Dersom dere har utstyr som dere er helt sikre på at er ok, bør dere minimum være helt klare 15 minutter før timen starter. Dersom dere ikke har utstyr må dere minimum være i skisenteret 30 minutter før skiskolen starter. 
Oppmøte til skiskolen ved blått Skimore skilt rett foran Arontunet (kafeen).

Utstyr:
Eventuell leie av utstyr kommer i tillegg til skiskolen. Priser finner du på https://skimore.no/drammen/priser

Ferdighet og opplysninger om eleven:
For at ski-/ snowboard instruktøren skal være best mulig forberedt til timen, beskriv alder og ferdighet (nybegynner, litt øvet og øvet). I tillegg skriv gjerne noen kommentarer om eleven, slik at forutsetningene for en god time blir best mulig.

Vi kan undervise på alpint, snowboard og telemark på alle nivåer. Dersom du ønsker undervisning på avansert nivå, eller på telemark, meld fra i god tid.

 

Skiskole barn
For at barnet skal ha mest mulig overskudd, bør du prøve å bestille undervisningen tidlig på dagen. Undervisningen skjer på en leken måte hvor vi bruker lek og visuelle bilder som er tilpasset barnet og som vi har erfaring med at virker. Undervisningen tilpasses ferdighet og nivå.
Dersom du ikke har heiskort, byr vi på heiskortet til undervisningen. Du kan også bruke heiskortet resten av undervisnings dagen.


Skiskole ungdom og voksen

 Vi har gode privat timer for deg som er ungdom eller voksen. Dette gjelder om du ønsker å komme i gang, ønsker å bli bedre, eller ønsker å utvikle dine ferdigheter ytterligere. Du vil få gode tips og arbeidsoppgaver som vil utvikle og ikke minst gi større glede.


SKISKOLE Nybegynner
Dersom dere er nybegynner anbefaler vi sterkt skiskolen i Kongsberg skisenter.
Etter en dobbel time i Kongsberg Skisenter vil dere få en langt bedre opplevelse av en skiinstruktør timer i Drammen. Grunnen til at vi anbefaler at Skiskolen første gangen tas i Kongsberg Skisenter er at Kongsberg skisenter har et fabelaktige nybegynner og barneområde.
Nybegynner. Vi blir kjent med utstyret, lærer å svinge, bremse, stoppe og nødbrems.
Undervisningen tilpasses ferdighet og nivå.


SKISKOLE Litt øvet
Litt øvet kurs. Vi jobber med fartskontroll og ikke minst trener balansen og teknikk på en leken måte for å bli en bedre skiløper. Undervisningen er tilpasses ferdighet.

SKISKOLE Øvet
Videregående kurs. For de som kjører ned hovedløypa i skisenter uten hjelp. Vi jobber fremdeles med fartskontroll men utfordrer balansen ved å bruke terrenget enda mer på en leken måte. Avhengig av ferdighet tar vi kanskje en liten tur i parken. Genial skiskole for den øvede.

NB! Påmeldingen er bindende.


PÅMELDING


Våre skiinstruktører ønsker dere velkomne til en lærerik dag i bakken!
Kontakt til skiskolen i Drammen: skiskole@skimoredrammen.no

NYHETER

_VB02962_1.jpg

SKIMORE APPEN

Home screen_Skimore.png

EN APP -

MANGE BRUKERE!

I Skimore-appen vil du oppdage en rekke nyttige funksjoner. Og som en av de få anleggene i verden, gir vi deg nå muligheten til å bruke telefonen som heiskort! Med appen kan du enkelt administrere medlemskap, kjøpe gjestepass, eller til og med booke tid i våre klatreparker og kjelkeutleie – alt på en praktisk og enkel måte.

google play.png
bottom of page