top of page
D4S_8657_edited.jpg

Bikepark

Skimore Drammen sin sykkelsatsning startet i 2005. Siden den gang er parken bygget opp med 9 downhilløyper med forskjellig vanskelighetsgrad. NM og 113 løypa som de svartmerkede og FLYT-løypa som den enkleste.

OBS! Bikeparken er egnet for deg som har erfaring fra downhill/ teknisk sykling.

Utfordrende og morsomme løyper

Det er  lagt stor vekt på å lage mest mulig naturlige løyper. Her finner du derfor naturlige løypeutfordringer sammen med bygde elementer. Skimore Drammen kan skilte med en av Norges største anlegg for downhill sykling.

Skimore Drammen har 35 voksensykler og 5 barnesykler til utleie. Skimore Drammen stiller store krav til sine utleie sykler.  Derfor har vi valgt Mondraker til voksne og Transition til barn/ ungdom som sykkel samarbeidspartner. Sammen med fullt sikkerhetsutstyr er  du, dine venner, utdrikningslaget, eller bursdagsselskapet klare for action.

Det er mulig å leie instruktør slik at dere raskt kan komme inn i downhill syklistens verden og nyte kicket fra topp til bunn. Dersom du ønsker å booke instruktør må du sende en mail til  aktivitet@skimoredrammen.no minimum 3 dager før ønsket tidspunkt.

Sikkerhet

NB!

  • HUSK AT DET ER PÅBUDT MED HELHJELM I DRAMMEN BIKEPARK

  • VED LEIE AV SYKKEL MÅ DET FREMVISES GYLDIG LEGIMITASJON.

  • ER DU UNDER 18 ÅR MÅ EN VOKSEN FREMVISE LEGIMITASJON.

Viste du at du får - 20% på sykkelutleie som Skimore medlem?

NYHETER

Klatrepark_Skimore_33.jpg

SKIMORE APPEN

Home screen_Skimore.png

EN APP -

MANGE BRUKERE!

I Skimore-appen vil du oppdage en rekke nyttige funksjoner. Og som en av de få anleggene i verden, gir vi deg nå muligheten til å bruke telefonen som heiskort! Med appen kan du enkelt administrere medlemskap, kjøpe gjestepass, eller til og med booke tid i våre klatreparker og kjelkeutleie – alt på en praktisk og enkel måte.

google play.png
bottom of page