top of page

Overnatting

Scandic Ambassadeur tilbyr hyggelige priser til alle Skimore Drammen sine gjester.

Velkommen til Scandic Ambassadeur, hotellet som vant prisen for fylkets beste hotellfrokost i 2019! Scandic Ambassadeur Drammen er et nyrenovert hotell, sentralt i Drammen i gangavstand fra buss, jernbanestasjonen og Flytoget.

Ønsker du bruke kollektivtilbudet mellom Drammen Skisenter og Scandic, ingen problem! Bussen stopper rett utenfor døren begge steder og reisen tar kun 15min.

Scandic har pusset opp restaurant, bar, rom og fellesområder - og kan ønske velkommen til splitter nye lokaler. Hotellet har fleksible møtefasiliteter med hele 16 møterom, deriblant en storsal med plass til 400 personer, og 289 rom for våre overnattende gjester.

Velkommen til effektive møter, smakfulle måltider, og en behagelig overnatting der du våkner til vår prisbelønte frokost.

Scandic-Ambassadeur-Drammen-Hotel-Exterior.jpeg

Scandic Ambassadeur

Adresse: Strømsø Torg 7, 3044 Drammen
Telefonnummer: 31 01 21 00

NYHETER

Klatrepark_Skimore_33.jpg

SKIMORE APPEN

Home screen_Skimore.png

EN APP -

MANGE BRUKERE!

I Skimore-appen vil du oppdage en rekke nyttige funksjoner. Og som en av de få anleggene i verden, gir vi deg nå muligheten til å bruke telefonen som heiskort! Med appen kan du enkelt administrere medlemskap, kjøpe gjestepass, eller til og med booke tid i våre klatreparker og kjelkeutleie – alt på en praktisk og enkel måte.

google play.png
bottom of page