top of page
albjerk_heis_drammen.jpg

Albjerk Expressen

Albjerk Expressen er en 4-seters koblingsbar stolheis og er hovedheisen i Skimore Drammen både sommer- og vintertid. Heisen frakter alt fra ivrige alpinister og turgåere på vinterstid til syklister og turgåere på sommerstid. Heisen er 1348 meter lang og har en høydeforskjell på 282 meter.

 

Vi er stolte av å ha Albjerk Bil med Audi, Skoda og Volkswagen, samt Volkswagen Nyttekjøretøy som hovedsamarbeidspartner i anlegget. Albjerk Bil har lange tradisjoner med å støtte opp under lokale aktører og brenner for aktiviteter i nærmiljøet.

 

«Fasilitetene hos Skimore Drammen rettes mot flere idrettsgrener og aktiviteter for både barn, unge og voksne. Det å støtte barneidretten er en stor glede for oss. Lokale fritidsaktiviteter som bidrar til at barn og unge får en aktiv fremtid utendørs i frisk luft mener vi er viktig. Derfor er det fint å kunne bidra til lek og læring som gir mestring, og til å styrke gleden av å være ute, aktiv og gjøre noe sammen.»

Albjerk Bil

 

Ønsker du å komme i kontakt med vår samarbeidspartner Albjerk Bil?

Sjekk ut deres nettside Albjerk.no eller deres sosiale medier for de ulike merkene og avdelingene under.

Albjerk Bil Drammen avd Audi

Albjerk Bil Drammen avd Skoda

Albjerk Bil Lier avd Volkswagen

Albjerk Bil Lier avd Volkswagen Nyttekjøretøy

Albjerk Bruktbilsenter

Albjerk Bilskadesenter

Viste du at alle Skimore aktiviteter er inkludert i Skimore medlemskapet?

NYHETER

_VB02962_1.jpg

SKIMORE APPEN

Home screen_Skimore.png

EN APP -

MANGE BRUKERE!

I Skimore-appen vil du oppdage en rekke nyttige funksjoner. Og som en av de få anleggene i verden, gir vi deg nå muligheten til å bruke telefonen som heiskort! Med appen kan du enkelt administrere medlemskap, kjøpe gjestepass, eller til og med booke tid i våre klatreparker og kjelkeutleie – alt på en praktisk og enkel måte.

google play.png
bottom of page