top of page
Ski_Skimore.jpg

Fakta om anlegget

Skimore Drammen er en helårs aktivitetspark. I de kalde månedene er vi et vintereldorado for små og store, med et eget parkanlegg for ski og snowboardere som liker å trikse og hoppe høyt! Moderne snøkanoner sørger for ypperlige forhold i hele anlegget,fra desember til slutten av mars. Det betyr at selv om gresset er grønt i hagen din, er  det godt med snø i ski- og snowboardbakkene våre.

I sommerhalvåret er det stisykling og Downhill som gjelder. Anlegget består totalt av ni nedfarter med varierende nivå. Er det første gang på utforsykling, leier du en av våre dyktige instruktører som gir deg en grundig innføring i sykling som ekstremsport!

Aktivitetsparken huser også en klatrepark med fem ulike løyper med ulik vanskelighetsgrad. Her finner hele familien sin favorittløype, uansett om du er 7 eller 70.

Aktivitetsparken huser også en klatrepark med fem ulike løyper med ulik vanskelighetsgrad. Her finner hele familien sin favorittløype, uansett om du er 7 eller 70.

I anlegget har vi Arontunet Lodge, som både er kafé med full middag eller bare noe på farten.
Kjøkkenet tilbyr også catering av mat til alle formål og arrangerer selskap/samlinger for opptil 200 personer.

Ønsker du å feire bursdagen din her, eller invitere kollegaene på en uforglemmelig dag? Vi tar imot både små og store grupper og tilrettelegger for en dag dere sent vil glemme. Kontakt oss i dag for et godt tilbud.

Velkommen til Skimore Drammen!

Viste du at alle Skimore aktiviteter er inkludert i Skimore medlemskapet?

NYHETER

_VB02962_1.jpg

SKIMORE APPEN

Home screen_Skimore.png

EN APP -

MANGE BRUKERE!

I Skimore-appen vil du oppdage en rekke nyttige funksjoner. Og som en av de få anleggene i verden, gir vi deg nå muligheten til å bruke telefonen som heiskort! Med appen kan du enkelt administrere medlemskap, kjøpe gjestepass, eller til og med booke tid i våre klatreparker og kjelkeutleie – alt på en praktisk og enkel måte.

google play.png
bottom of page