top of page
Klatrepark_Skimore_27.jpg

SKOLEGRUPPER

Vi har stor pågang i klatreparken, og det er derfor viktig at dere booker en dag hos oss tidlig, for å sikre at det er ledig på ønsket tidspunkt.  Dagen og tidspunktet dere ønsker å klatre må være bekreftet fra Skimore Drammen.

Pris grupper utenom ordinær åpningstid:

Forutsetningen for å betale gruppeprisen er at alt betales samlet enten via faktura, eller med bankkort i klatreparken.  (NB! vi tar ikke kontanter).

Det koster minimum kr. 10.000,- + Kr. 350,- pr. ekstra person om man er flere deltagere enn 40stk. Dette gjelder alle klatrende deltagere samt voksne. Prisen er satt uavhengig av skimoremedlemmer.

For mer informasjon, send oss en mail på: Aktivitet@skimoredrammen.no

Mat

Det er mulig å kjøpe sjokolade, is og brus i klatreparken.  NB!  Det er ikke vann som kan drikkes i klatreparken. 

Arontunet (kaffen) ved parkeringsplassen har god mat og er et flott sted å spise.  Grupper utenom ordinær åpningstid må avtale dette direkte med  arontunet@drammen-skisenter.no

Miljøvennlig

Klatreparken er bygget slik at de ikke ødelegger eller forringer trærne i skogen.

Som en bærekraftig virksomhet fokuserer vi på vern av naturmiljøet på alle stadier: design, bygging, konstruksjon og drift. Vår virksomhet bygger på den langsiktige helsen til skogen, og vi respekterer vår naturlige lekeplass. Alle aktivitetene er tilrettelagt på en bærekraftig måte slik at de ikke ødelegger eller forringer omgivelsene.

Noen eksempler:
• Klatreparken er utformet og designet slik at trærne kan vokse uten begrensning
• Løyper og stier er naturlig plassert uten å forstyrre naturen
• Vi bruker den nyeste teknologien og en uavhengig arborist som overvåker helsen til trærne som er brukt i løypene
• Kvaliteten og farger av materialer er valgt for å integreres i terrenget

Sikkerhet

Sikkerheten er alltid viktigst og du får obligatorisk opplæring og nødvendig utstyr før du begir deg ut i parken på egenhånd. I prisen er det inkludert klatresele og hjelm. Ønsker du hansker finnes det at kjøpe i kassa til en rimelig pris.

Alle barn under 12 år må ha følge av en voksen oppe i løypene. Minst én voksen per 4. barn.

Visste du at klatring er inkludert i Skimore medlemskapet?

NYHETER

Klatrepark_Skimore_33.jpg

SKIMORE APPEN

Home screen_Skimore.png

EN APP -

MANGE BRUKERE!

I Skimore-appen vil du oppdage en rekke nyttige funksjoner. Og som en av de få anleggene i verden, gir vi deg nå muligheten til å bruke telefonen som heiskort! Med appen kan du enkelt administrere medlemskap, kjøpe gjestepass, eller til og med booke tid i våre klatreparker og kjelkeutleie – alt på en praktisk og enkel måte.

google play.png
bottom of page