top of page
Klatrepark_Skimore_18.jpg

Moro, samarbeid, utvikling og god mat.

Ønsker dere å overraske de ansatte med en dag i klatreparken, gjerne kombinert med sykling, eller er dere en gruppe som ønsker noe gøy med innhold ? Hva med arrangement som kombinerer jobb og friluftsaktiviteter og samtidig styrker samholdet ?

Skimore Drammen har i en årrekke tilrettelagt og gjennomført bedriftsarrangementer sommer som vinter. Aktivitetene planlegges i god dialog med dere. Her finner dere et utvalg av noen av aktivitetene vi gjennomfører.

Aronstunet ligger idyllisk til, nederst i alpinbakken. Lokalet har kapasitet til 120 gjester, eventuelt 150 til mingling og stående buffet. Lokalet egner seg til både formelle og uformelle tilstelninger, og har tidligere huset ledermøter, personalsamlinger, kurs og andre bedriftsarrangementer. Stedet er ypperlig for gruppeaktiviteter og har dessuten separate rom for mindre grupper.

Ønsker dere et kickoff, teambuilding eller konferanse med det lille ekstra? Da bør dere legge arrangementet til Skimore Drammen. Hvis dere overnatter  i Drammen, samarbeider vi med Scandic i Drammen for seminarer, konferanser og møter.

Skimore Drammen ønsker din bedrift velkommen til en uforglemmelig opplevelse.

Ta kontakt med oss i dag for deres bedriftsarrangement: aktivitet@skimoredrammen.no

NYHETER

Klatrepark_Skimore_33.jpg

SKIMORE APPEN

Home screen_Skimore.png

EN APP -

MANGE BRUKERE!

I Skimore-appen vil du oppdage en rekke nyttige funksjoner. Og som en av de få anleggene i verden, gir vi deg nå muligheten til å bruke telefonen som heiskort! Med appen kan du enkelt administrere medlemskap, kjøpe gjestepass, eller til og med booke tid i våre klatreparker og kjelkeutleie – alt på en praktisk og enkel måte.

google play.png
bottom of page