top of page
Bikepark_Skimore_3.jpg

Opplevelser på to hjul

Her hos oss i Skimore Drammen kan du utforske downhill sykling i et av Norges råeste utfor-anlegg.
 

Våre Mondraker Summum utforsykler gir deg den perfekte balansen mellom ytelse og komfort mens du kaster deg nedover løypene. Vi har stor sykkelutleie med ca 35 voksensykler og 4 juniorsykler. Syklene er tilgjengelige i størrelser fra small til XL. For de yngre eventyrerne har vi Transition Ripcord jr sykler som er designet for å gi trygg og morsom sykling. Vi har alt det du trenger av beskyttelsesutstyr.

Ønsker du å leie flere sykler som for eksempel til vennegjengen eller utdrikningslaget kan du sende oss en mail på aktivitet@skimoredrammen.no

I tillegg til sykkelutleie har vi en flott butikk med det meste du trenger til sykkelturen. Enten det er bortover eller nedover. Kom og besøk oss på solsiden i Skimore Drammen og ta del i spenningen og moroa utforsykling tilbyr!

Visste du at du får - 20% på sykkelutleie som Skimore medlem?

NYHETER

Klatrepark_Skimore_33.jpg

SKIMORE APPEN

Home screen_Skimore.png

EN APP -

MANGE BRUKERE!

I Skimore-appen vil du oppdage en rekke nyttige funksjoner. Og som en av de få anleggene i verden, gir vi deg nå muligheten til å bruke telefonen som heiskort! Med appen kan du enkelt administrere medlemskap, kjøpe gjestepass, eller til og med booke tid i våre klatreparker og kjelkeutleie – alt på en praktisk og enkel måte.

google play.png
bottom of page