top of page

Fly Høyt i Byens Beste Lekeplass – Klatreparken hos Skimore Drammen!

Er du klar for et adrenalinrush utenom det vanlige? Klatreparken hos Skimore Drammen byr på spennende utfordringer og sikrer en morsom dag for både store og små. Med over 70 elementer å utforske, er dette byens beste lekeplass!


Tilgjengelig for Alle

For å kunne benytte barneløypene, må man være minst 110 cm høy. Når du når 140 cm, blir hele klatreparken tilgjengelig. Dette sikrer at både barn og voksne kan nyte parken og finne passende utfordringer.


Continuous Lifeline – Sikkerhet Først

En av de største fordelene med klatreparken hos Skimore Drammen er sikkerhetssystemet "continuous lifeline". Dette betyr at du er koblet til en sikkerhetswire hele tiden, uten behov for å ta av og på karabiner mellom elementene. Du er sikret fra start til slutt, noe som gjør klatringen både trygg og enkel.


Spenning i Hverdagen

For de som søker ekstra spenning, er Speedy Zip-Line og GURI MALLA-hoppet blant parkens største utfordringer. På Speedy Zip-Line kan du nå hastigheter på opptil 65 km/t, mens GURI MALLA-hoppet lar deg hoppe ut fra et tårn ca 12 meter over bakken. Begge aktivitetene skjer under sikre og kontrollerte forhold. Speedy Zip-løypa er åpen mellom 13:00 og 15:00.


Praktisk Informasjon

Før du begir deg ut i klatreparken, får du obligatorisk opplæring og nødvendig utstyr, inkludert klatresele og hjelm. Ønsker du hansker, kan disse kjøpes til en rimelig pris i kassa. For barn under 12 år kreves det at en voksen følger med oppe i løypene, med minst én voksen per fire barn.


Booking og Åpningstider

For å sikre deg en plass i klatreparken, anbefales det å booke i forkant. Full oversikt over åpningstider og priser finner du på vår nettside. Husk å lese gjennom sikkerhetsreglene før du kommer, for å sikre en trygg og hyggelig opplevelse.


Opplev Eventyret Nå!

Gjør deg klar for en dag fylt med klatring, spenning og mestringsglede hos Skimore Drammen. Klatreparken vår gir deg et kortreist kick i hverdagen, hvor både barn og voksne kan utfordre seg selv i trygge omgivelser.

Book din opplevelse i dag og bli med på eventyret i byens beste lekeplass! Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en dag full av høye svev og spennende utfordringer.
Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page