top of page

Opplev Spenning og Adrenalin i Skimore Drammen Bikepark!

Er du klar for en sykkeleventyr utenom det vanlige? Skimore Drammen Bikepark tilbyr utfordrende og morsomme downhill-løyper som gir deg kicket du leter etter! Med naturlige løypeutfordringer og bygde elementer, er dette stedet for deg som elsker teknisk sykling.


Siden 2005 har Skimore Drammen satset på å tilby Norges beste opplevelser innen downhill sykling. Med sine 9 forskjellige løyper, som spenner fra den krevende NM-løypa til den mer nybegynnervennlige FLYT-løypa, er det noe for enhver smak. Skimore Drammen kan skryte av å være en av Norges største anlegg for downhill sykling.


Utfordrende og Morsomme Løyper

Hos Skimore Drammen er det lagt stor vekt på å lage mest mulig naturlige løyper. Dette betyr at du vil møte på naturlige utfordringer i terrenget, kombinert med bygde elementer for en ekstra adrenalinfylt opplevelse. Enten du er en erfaren syklist eller ønsker å forbedre dine ferdigheter, vil du finne løyper som utfordrer og underholder.


Utleie og Utstyr

For de som ikke har egen sykkel, tilbyr Skimore Drammen utleie av 35 voksensykler og 5 barnesykler. Vi setter høye krav til kvaliteten på våre utleiesykler, derfor har vi valgt Mondraker for voksne og Transition for barn og ungdom. Sammen med fullt sikkerhetsutstyr er du, dine venner, utdrikningslaget eller bursdagsselskapet klare for action.


Instruktører og Kurs

For å få mest mulig ut av opplevelsen kan du leie en instruktør som vil hjelpe dere med å mestre downhill syklingens kunst. Dette gir en trygg og morsom innføring slik at dere raskt kan nyte følelsen av å suse ned bakkene. For å booke en instruktør, send en e-post til aktivitet@skimoredrammen.no minst 3 dager før ønsket dato.


Sikkerhet i Fokus

Sikkerheten er alltid vår høyeste prioritet. Husk at det er påbudt med helhjelm i Drammen Bikepark. Ved leie av sykkel må du fremvise gyldig legitimasjon. Hvis du er under 18 år, må en voksen fremvise legitimasjon på dine vegne.


Praktisk Informasjon

Skimore Drammen har åpningstider og priser som passer alle sykkelentusiaster. For full oversikt over våre åpningstider, priser og leievilkår, besøk vår nettside eller kontakt oss direkte.


Opplev en dag fylt med spenning og sykling i naturskjønne omgivelser! Book din opplevelse i Skimore Drammen Bikepark i dag og gjør deg klar for et adrenalinkick du sent vil glemme.
Comments


bottom of page