top of page

Styrk Samholdet med En Dag i Naturen – Bedriftsarrangement hos Skimore Drammen

Ønsker du å overraske de ansatte med en dag fylt med moro, samarbeid og utvikling? Skimore Drammen tilbyr bedriftsarrangementer som kombinerer jobb og friluftsaktiviteter, og gir dere en unik mulighet til å styrke samholdet i naturskjønne omgivelser.


Skreddersydde Aktiviteter

Vi planlegger aktivitetene i tett dialog med dere, slik at de blir tilpasset deres behov og ønsker. Våre arrangementer kan inkludere alt fra klatring i vår utfordrende klatrepark til sykling på våre spennende downhill-løyper. Kombinasjonen av fysisk aktivitet og samarbeid øker ikke bare trivselen, men også samholdet i gruppen.


Arontunet – Perfekt for Alle Anledninger

Arontunet, som ligger idyllisk til nederst i alpinbakken, er det perfekte stedet for deres arrangement. Med kapasitet til 120 gjester, eller 150 for mingling og stående buffet, er lokalet godt egnet for både formelle og uformelle tilstelninger. Her har vi tidligere arrangert ledermøter, personalsamlinger, kurs og andre bedriftsarrangementer. Arontunet har også separate rom for mindre grupper, noe som gjør det ideelt for gruppeaktiviteter.


Kombiner Jobb og Friluftsliv

Ønsker dere å legge til rette for et kickoff, teambuilding, eller en konferanse med det lille ekstra? Skimore Drammen gir dere muligheten til å kombinere profesjonelle møter med spennende friluftsaktiviteter. Dette gir en unik ramme for deres arrangement og sikrer en uforglemmelig opplevelse for alle deltakerne. Hvis dere trenger overnatting, samarbeider vi med Scandic i Drammen for å tilby seminarer, konferanser og møter med topp fasiliteter.


Praktisk Informasjon

For å sikre at deres arrangement blir en suksess, tilbyr vi en rekke fasiliteter og tjenester. Vår erfarne stab sørger for at alt går knirkefritt, fra planlegging til gjennomføring. Arontunet kan også tilrettelegge for servering av god mat, slik at dere får en helhetlig og tilfredsstillende opplevelse.


Ta Kontakt og Book i Dag!

Gi de ansatte en dag de sent vil glemme – ta kontakt med oss i dag for å planlegge deres neste bedriftsarrangement. Skimore Drammen er stedet hvor moro, samarbeid og utvikling går hånd i hånd, i vakre og inspirerende omgivelser.


For mer informasjon og booking, send en e-post til: aktivitet@skimoredrammen.no.

Velkommen til en dag med spenning, samarbeid og naturopplevelser hos Skimore Drammen!
Comments


bottom of page