top of page

Opplev Drammensmarka med Turheisen hos Skimore Drammen!


Drammensmarka er et eldorado for friluftsentusiaster, og med turheisen hos Skimore Drammen blir det enklere enn noensinne å komme seg ut i naturen. Turheisen tar deg raskt opp til høydene, hvor et vell av turmuligheter venter.


Enkel Tilgang til Naturopplevelser

Turheisen gir deg en behagelig start på turen, slik at du kan spare kreftene til selve opplevelsen. Når du ankommer toppen, åpner det seg et landskap fylt med skogstier, utsiktspunkter og vakre naturperler. Dette gjør det mulig for både store og små å nyte naturen uten å måtte slite seg ut på vei opp.


Utforsk Kjøsterudjuvet

En av de mest spektakulære attraksjonene du kan oppleve med utgangspunkt fra turheisen, er Kjøsterudjuvet. Denne imponerende kløften byr på en dramatisk og vakker naturopplevelse som garantert vil ta pusten fra deg. Med høye vegger og en spennende sti som snor seg gjennom juvet, er dette en tur som kombinerer spenning og naturskjønnhet på en unik måte.


Praktisk Informasjon

For å bruke turheisen, kjøper du enkeltbillett hos Skimore Drammen. Husk å ta med deg godt med vann, passende klær og gode sko for en komfortabel og trygg tur.
Comments


bottom of page