top of page

Bursdagsfest i Trærne – En Eventyrlig Feiring i Skimore Drammen!

Er dere på jakt etter en annerledes bursdagsfeiring som barna vil huske for alltid? Skimore Drammen tilbyr den perfekte løsningen med sine unike bursdagsopplevelser i klatreparken. Her kan barna svinge seg fra tre til tre, utfordre seg selv på ulike klatreløyper og oppleve ekte mestringsglede i trygge omgivelser.


Bursdagspriser og Pakker

For å arrangere bursdag i klatreparken, kreves det et minimum på 10 deltakere, og bestilling må gjøres minst en uke i forveien. Inngang til klatreparken koster kr 250 per person, og dette inkluderer alt utstyr og tilgang til parkens mange løyper – men merk at Speedy Zipline ikke er inkludert i denne prisen.


Mat og Kos

Mat kan bestilles og nytes på Arontunet, som er Skimore Drammens hyggelige spisested. Alternativt kan dere låne griller av oss og tilberede maten selv. Det er viktig å merke seg at det ikke er mulighet for å sitte inne å spise, bortsett fra når dere bestiller mat på Arontunet. Dette gir en perfekt anledning til å nyte måltidet ute i det fri, omgitt av vakker natur.


Sikkerhet og Praktisk Informasjon

For å sikre at alle har en trygg opplevelse, må det være en voksen med i løypene for hver fjerde barn under 12 år. I helgene betaler voksne som klatrer sammen med barna samme pris som den øvrige gruppen, mens voksne klatrer gratis på hverdager. Vårt bursdagsopplegg er spesielt tilpasset barn fra 7-8 år og oppover, med en minimumshøyde på 110 cm.

Vi anbefaler å sette av 3 timer til bursdagsfeiringen i klatreparken, som inkluderer tid til både klatring og matpause. På den måten får barna en helhetlig opplevelse fylt med aktivitet, moro og påfyll av energi.


Book Nå!

Ikke vent med å sikre dere en plass i klatreparken til bursdagen – disse unike feiringene er svært populære! Ta kontakt med oss på aktivitet@skimoredrammen.no for mer informasjon og for å booke. For bestilling av mat på Arontunet, send en mail til arontunet@skimoredrammen.no.

Skap minner som varer livet ut med en spennende og uforglemmelig bursdagsfeiring i klatreparken hos Skimore Drammen!
Comments


bottom of page